Luonnollinen vs. synteettinen ravintolisä ja naisten hedelmällisyyden vaaliminen

Luonnollinen vs. synteettinen ravintolisä ja naisten hedelmällisyyden vaaliminen. Koivu.tv:n vieraana naisten terveyteen ja hedelmällisyyteen erikoistunut Wild Nutritionin perustaja Henrietta Norton.

Tärkeää tietoa naisten hedelmällisyydestä ja siitä, miten sitä voi suojella. Henrietta kertoo, kuinka yli 35-vuotiaat naiset voivat tukea elintavoillaan ja ravintolisillä hedelmällisyyttään. Viime aikoina huomio on kiinnittynyt entistä enemmän ravintoaineiden imeytymiseen niin ruoasta kuin vitamiineista ja muista ravintolisistä. Ymmärretään, että edullinen, synteettisesti valmistettu tuote ei anna samoja tuloksia kuin laadukas valmiste jossa ei ole käytetty imeytyvistä haittaavia halpoja sidosaineita. Tämän lisäksi ymmärrys on kasvanut siitä, että imeytyvyys ei takaa kaikkea, jos ravintoaine ei pääse kulkeutumaan solutasolle vaikuttamaan siellä missä sen pitää.

Koivu.tv:n Johanna Koivu tapasi Wild Nutritionin johtavan asiantuntija ja yrityksen perustajan Henrietta Nortonin I love me 2017 -messuilla. Vahvasti tutkimukseen ja kehitykseen orientoitunut Henrietta Norton (BSc Dip NT) kehittää jokaisen tuotteen ja valvoo niiden tuotantoprosessin itse. Hänen tavoitteenaan on tuottaa räätälöityjä valmisteita terveyden ja hyvinvoinnin tueksi eri sukupuolille ja jokaiseen elämänvaiheeseen. Wild Nutrition on ainoa ravintolisäsarja, jossa on esimerkiksi teinipojille ja -tytöille omat monivitamiinivalmisteensa.

Suosittelemme sinulle myös videostooriamme Cryo-huippukylmähoidosta! Klikkaa alta linkkiä tai kuvaa niin pääset katsomaan

https://koivu.tv/project/minkalaista-huippukylmahoidossa-koivu-tvn-johanna-koivu-testasi/

 

NYT CRYO-huippukylmähoito SUPERDIILILLÄ! Huippukylmähoito nyt vain 37€ (norm. 45€) ja KAUPAN PÄÄLLE Infrapuna-hierontarullahoito (arvo 25€). Etusi on siis 33€!