Koivu.tv Podcast jakso 1 vieraana Irina sekä aiheina AntiGravity, iilimatohoito ja syöpäkoirat
Koivu.tv ohjelmat

 
 
00:00 / 00:32:47
 
1X
 

Koivu.tv Podcast jakso 1 vieraana Irina sekä aiheina AntiGravity, iilimatohoito ja syöpäkoirat. Irinan haasteena oli Antigravity Lahdessa. Energy Flyn Tuija Saloranta veti Irinalle ja Johannalle kunnon treenin, jossa haastetta ei puuttunut. Kuuntele miten Irina ja Johanna pärjäsivät ensimmäisessä AntiGravity-tunnilla.

Tutustumme myös erittäin tärkeään aiheeseen, joka koskettaa enneusteen mukaan vuonna 2020 yhtä neljäsosaa suomalaisista, nimittäin syöpäkoirien koulutukseen. Ennusteen mukaan jopa 25% suomalaisista tulee sairastumaan syöpään. Paranemista ja toipumista helpottaa suuresti, jos lääkärit tietävät syövän mahdollisuudesta mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Koira voi haistaa syövän huomattavasti muita tutkimuksia aikaisemmin. Koivu.tv:n tiimi olisi todella otettu, jos tykkäisit Wise Nose – Suomen hajuerottelu ry:n toimintaa tykkäämällä heidän Facebook-sivustaan!

Johanna kokeilee mielenkiintoista iilimato-hoitoa, jossa iilimato-hoitojen asiantuntija Irina Kondratjeva hoitaa Johannaa iilimadoilla. Mitä Johanna tuumi ennen hoitoa ja heti sen jälkeen? Kuuntele ensimmäinen Koivu.tv Podcast -jakso niin tiedät!

Katso myös jakso Koivu.tv:n Ohjelmat-sivulta tai jos haluat katsoa vain Irinan osuuden klikkaa linkkiä: https://koivu.tv/project/laulaja-ja-lauluntekija-irina-kokeilu-johanna-koivun-kanssa-antigravitya-lahdessa/

Muista myös tilata Koivu.tv:n YouTube-kanava! Saat ensimmäisenä tiedon suoraan sähköpostiisi uusista videoistamme. Facebookl-sivuamme pääset tykkäämään klikkaamalla tästä tai jokaisen Koivu.tv:n sivusta alareunasta Facebook-symbolista.