On monia tapoja pitää huolta terveydestä ja hyvinvoinnista. Terveyden ylläpito ei ole vain sairauksien hoitamista, kuten asia usein länsimaisen lääketieteen silmin nähdään. Omilla, päivittäisillä valinnoillamme on erittäin suuri vaikutus siihen, mihin suuntaan hyvinvointiamme viemme.

Kiinalainen lääketiede esimerkiksi hoitaa ihmistä jo ENNENKUIN hän sairastuu. On toki paljon helpompaa ylläpitää terveyttä kuin parantaa sairautta.

Kun tähdätään kokonaisvaltaiseen, hyvään oloon, on tärkeää pyrkiä ymmärtämään, että menetelmät eivät ole jokaiselle samanlaisia – kaikille eivät sovi samat lääkkeet tai jokin tietty ruokavalio. Myös elämäntilanteella ja vuodenajalla on oma vaikutuksensa.

Jos ihmisellä on monta erilaista vaivaa, voi olla todella vaikeaa hahmottaa kokonaiskuvaa. Uhkakuvana onkin tilanne, jossa jokainen spesialisti hoitaa vain omaa osa-aluettaan ja kokonaiskuvaa ihmisestä tuntevana, kehollisena ja ajattelevana kokonaisuutena ei synny. Potilas on kuin palapeli, joka ei tule koskaan valmiiksi, koska jossa palaset ovat väärillä paikoilla tai jopa hukassa.

Tarjonnan runsaus voi tuntua ylitsepääsemättömältä. Terveydenhoito on iso bisnes ja tarjontaa on paljon. Mistä tietää, kuinka aloittaa sen oikean hoidon etsiminen? Jos olet esimerkiksi kroonisesti väsynyt, aloitatko avun etsimisen uniklinikalta, homeopaatin vastaanotolta, psykiatrilta vai kenties ravitsemusterapeutilta. Harvalla on aikaa ja energiaa perehtyä kaikkiin olemassaoleviin mahdollisuuksiin ja etsiä oikeanlaista hoitoa netin tietoviidakosta.

On paljon ihmisiä, jotka kärsivät selittämättömistä vaivoista ja kun heitä tutkitaan, testeissä ei löydy mitään.

Tässä vaiheessa tulee hyvinvointisivusto Koivu.tv avuksi. Sinun ei tarvitse kokeilla kaikkea itse, vaan me teemme sen puolestasi! Meidän missiomme on auttaa sinua, rakas katsoja, tulemaan parhaaksi versioiksi itsestäsi!

 

Aika iso lupaus, eikö niin?

Olemme tärkeiden asioiden äärellä. Siispä teemme intohimolla ja isolla liekillä töitä, jotta saamme lunastettua lupauksemme: esitellä mahdollisimman laaja-alaisesti ja ilman ennakkoluuloja erilaisia vaihtoehtoja terveyden ja hyvinvoinnin hoitamiseen sekä ylläpitämiseen. Pyrimme myös maantieteelliseen kattavuuteen – ensimmäisessä jaksossa vierailemmekin Tampereella, Lahdessa ja Helsingin Viikissä. Lupaamme myös haastaa yleisesti vallalla olevia käsityksiä ja ylhäältä annettuja normeja, jotka tulisi mielestämme päivittää. Absoluuttiseen totuuteen emme silti edes pyri, koska oikeita ja vääriä vastauksia ei ole. Katsojana voit muodostaa itse oman mielipiteesi.

Käytännössä lupauksemme tarkoittaa myös laatua. Teemme tv-tason videotuotantoa, jossa käytetty kalusto on monipuolista ja laadukasta. Julkaisemme viikoittain inspiroivaa materiaalia: yksittäisiä videoita, haastatteluita ja blogitekstejä sekä ekstroja ohjelmanteon kulisseista. Tämän lisäksi esitämme koostettua puolen tunnin ohjelmaa. Sivustoltamme löydät myös virkistäviä ja elvyttäviä harjoituksia hyvinvointisi tueksi.

Ja koska kaikki tapahtuu netissä, voit katsoa valitsemaasi ohjelmaa missä haluat ja milloin haluat. Kyseessä ei ole lyhyen tähtäimen proggis vaan olemme täällä jäädäksemme!

Tervetuloa nauttimaan. Tämä on Koivu.tv.